Keller Williams Intown Atlanta - Matthew Griffin
Licenca nr: 393197 - GA / Principal në At Home Real Estate Consulting
Çdo zyrë Keller Williams® është në pronësi dhe operim të pavarur
Detajet e mia
GJUHËT English
SPECIALITETE DHE EMËRTIMET Real Estate Negotiation Expert
MARKET CENTER Keller Williams Intown Atlanta

Rreth meje

As a Real Estate Professional licensed in the state of Georgia, Matthew strives to provide unparalleled service to everyone he comes into contact with, whether that be buying, selling, investing or just general real estate knowledge.

Matthew is a high-touch agent known for his extensive dedication for market knowledge and his unmatched devotion for all parties, Matthew prides his past successes on the positive referrals of his past clients. He earns respect by offering candid advice and by working extensively on his clients' behalf.

Matthew graduated from Georgia College & State University majoring in Business Administration with a concentration in Business Management. Aside from real estate, you catch him playing rugby, at his local CrossFit gym, or just watching reruns of his new favorite TV show, Friends.

My Preferred Vendors
A curated selection of vendors that I trust and recommend for various services. Discover reliable businesses that offer exceptional quality and a commitment to excellence.
My Preferred Vendors
I've worked with exceptional businesses and service providers. If you need information or recommendations for lenders, contractors, remodelers, and more, please don't hesitate to reach out.
Vendosni emailin ose numrin tuaj të telefonit së bashku me një mesazh të shpejtë dhe ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur.
Ju lutemi shkruani emrin tuaj.
Ju lutemi shkruani mbiemrin tuaj.
Ju lutemi shkruani adresën tuaj të emailit. Ju lutemi shkruani një adresë të vlefshme emaili.
Vendos një numër telefoni të vlefshëm.
Ju lutemi shkruani numrin tuaj të telefonit. Vendos një numër telefoni të vlefshëm.
Ju lutemi shkruani një mesazh
Duke klikuar "Dërgo mesazh" ju pranoni se të dhënat tuaja personale do të trajtohen në përputhje me politikën tonë të privatësisë dhe do të ndahen me një agjent imobiliar të Keller Williams ose qendër tregu.
Mesazhi u Dergua
Dicka shkoi keq. Ju lutemi provoni përsëri.
Matthew Griffin
Numri i licencës: 393197
At Home Real Estate Consulting

Celular
Zyrë
Contact Me
bsp882jci3ea9riutak0.unknown
Keller Williams Intown Atlanta
621 North Avenue NE Suite C-50 Atlanta, GA 30308
Zyrë

Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.